Winterdiensten

Sneeuw en vrieskou wakkert instant het gezellige wintergevoel aan! Voor al wie de baan op moet, zorgen deze winterse toestanden voor minder plezier. Door lichte vorst in combinatie met regenbuien, dikke sneeuwvlokken of smeltende sneeuw kan het gevaarlijk glad worden.

Vrancken laat u niet in de kou staan…

Tijdens de wintermaanden houdt Vrancken de fietspaden sneeuw- en ijsvrij in de gemeenten Haacht en Herent. Tussen 15 november en 15 april heeft Vrancken een permanente noodlijn 24/24 uur en 7/7 dagen. Hiervoor werken we in onderaanneming met een betrouwbare partner. Vrancken laat u niet in de kou staan en helpt u veilig naar uw bestemming!

Hoe kunnen wij helpen?

  • Strooi- en ruimactiviteiten van wegen en fietspaden
  • Beschikbaar tussen 15 november en 15 april
  • Permanent stand-by (24/24 en 7/7)
  • Eigen machines met ervaren personeel ter beschikking
  • Gemeenten Haacht & Herent

Doordacht strooiplan

Tijdens cruciale periodes zijn we in constante communicatie met de gemeente. Bij een alarmfase rijden we uit met onze tractoren en zoutstrooier. We werken in fases en zorgen eerst dat alle fietsbanen op de hoofdwegen sneeuw- en ijsvrij zijn. Nadien volgen de kleinere banen en wijken. Wanneer het werk erop zit, krijgt onze zoutstrooier meteen een behandeling van onze stoommachine cadeau. Zo garanderen we een veilige en efficiënte werking!