Tuinontwerp

Het maken van een ontwerp start met een basis van vertrouwen. De klik tussen u, de klant, en de tuinaannemer en -architect is belangrijk voor het latere verloop van het project.

Uit ervaring weten we dat net dat vertrouwen én een goede communicatie naar de perfecte tuin zal leiden.

Gediplomeerde tuinarchitecte Natasha zorgt ervoor dat elk ontwerp op maat gemaakt wordt en dat het voldoet aan al uw eisen. Het is dan ook van groot belang dat er persoonlijk contact is tussen de klant en de architect. Zo wordt er steeds rekening gehouden met de wensen, levensstijl en noden van de klant.

Ook bij het opvolgen van de uitvoering, bij het aanplanten of het plaatsen van verharding komt Natasha een kijkje nemen en bijsturen waar nodig. Zij weet immers waar u als klant veel belang aan hecht.

Onze aanpak in 5 stappen:

1

De belangrijke eerste babbel en kennismaking.

Wensen, verwachtingen en ideeën worden uitgewisseld. We luisteren aandachtig en vertalen uw droom naar papier. Op basis van dit gesprek stellen wij een plan van aanpak voor.

Overeenkomst? Check!

De inventarisatie van het terrein en de bodem vormt de basis voor het definitieve plan. We meten de omgeving op en leggen de omgeving vast op camera. Op basis van deze gegevens creëren we enkele schetsen.

2

3

We gaan met u in dialoog om van de eerste schetsen tot een definitief plan te komen.

We stellen realiseerbare planten- en materiaalkeuzes voor. Feedback wordt bij elke stap gewaardeerd en we ontwerpen en tekenen tot het helemaal goed is.

U ontvangt een gedetailleerde offerte.

Werkuren, beschrijving materialen, plantenlijst, bodemverbeteringsproducten,… alles is inbegrepen zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan!

4

5

De uitvoering van uw project gaat van start!

Wenst u de tuin in verschillende fases aan te leggen? Geen probleem! Tuinaanleg Vrancken adviseert u gedurende het hele proces, of het nu in fases is of alles in 1 keer.

Tijdens de aanleg van de tuin, komt onze architect regelmatig op werfcontrole. Na de aanleg van de tuin krijgt u van ons een garantie op de planten en geven we een dossier mee met onderhoudstips.

SURPLUS

Dankzij een krachtig tuinontwerp versterkt Vrancken de identiteit en de uitstraling van uw woning of bedrijfsgebouw. Wij ontwerpen tuinen in opdracht van particulieren, bedrijven, architectenbureaus en bouwfirma’s. Onze tuinarchitect maakt met de juiste expertise en ervaring een samenhangend geheel van lijnen, vormen, materialen, geuren, kleuren en beplanting. Zo kan u genieten van uw eigen oase van rust en schoonheid!

Bent u overtuigd? Vul ons contactformulier in en we nemen zo snel als mogelijk contact met u op!

En dan… is het puur genieten van uw prachtige tuin!