Boomkwekerij

Meer dan een traditionele boomkwekerij

Tuinaanleg Vrancken investeerde in een boomkwekerij in het agrarisch gebied te Tildonk. De bomen worden met de grootste zorg gekweekt op een ecologisch verantwoorde manier met voldoende afstand en afwisseling tussen de boomstructuren.

Zo garanderen we gezonde bomen met een uitstekend wortelgestel en mooie vertakkingen. En kunnen we ziekte en/of plagen reduceren tot het minimum.

Het is dan ook de bedoeling om deze solitaire of vormbomen te gebruiken in onze eigen projecten.

Bomen bestellen en leveren

Van fijne tot omvangrijke bomen, van kleine tot grote aantallen… elke boom verkopen we aan particulieren, plantenliefhebbers of groenprofessionals. Collega-boomkwekers, tuinaanleggers, tuinarchitecten, gemeenten, steden of tuincentra helpen we ook graag verder.

Daarnaast beschikken we over gespecialiseerde machines en materialen om de bomen te verzorgen, te vervoeren en te verplanten.

SOS…handleiding?

Is deze boom vorstbestendig? Welke meststof moet ik gebruiken? Onze professionals maken u wegwijs in de wereld van Latijnse namen, bloeiperiodes, bemesting, bodem PH,… . We helpen u bij het uitzoeken van de geschikte bomen en geven professioneel advies bij elke soort en variëteit.