Over ons

De drijvende kracht in een bedrijf is teamwork. Dat is ook de reden waarom Tuinaanleg Vrancken al sinds 2005 uitblinkt in wat ze doen.

Zaakvoerders Geert en Ingrid richtten het bedrijf meer dan 25 jaar geleden op en kunnen nu trots zijn op een solide, groeiend bedrijf met acht werknemers en een uitgebreid klantenportfolio.

Ingrid droomde als kind al van in de tuinbouwsector te werken en studeerde daarom ook biotechniek. Geert aan de andere kant was (en is nog steeds) gefascineerd door landbouw en droomde van een eigen zaak. De twee geboren ondernemers startten in de jaren ’90 met een eigen tuincenter in Tildonk (Haacht), maar in 2005 verschoof de focus van de winkel naar tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud van privé- en bedrijfstuinen. Intussen is Tuinaanleg Vrancken een begrip in de regio en is het team gekend voor hun gedrevenheid, hun kwaliteit, hun ecologische aanpak en hun ultramodern machinepark.

Van grasmaaiers tot tientonners…

Het uitgebreide machinepark is het paradepaardje van Tuinaanleg Vrancken. Van de kleinste Bobcat tot de grootste tientonners, van de modernste maaiers en hakselaars tot imposante tractoren: de vakmannen van Tuinaanleg Vrancken hebben een machinepark om U tegen te zeggen. Daardoor zijn grotere werken zoals het snoeien en vellen van grote bomen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terrassen en opritten voor particulieren, bedrijven en openbare groenzones hun specialiteit!

De toekomst van Tuinaanleg Vrancken is ook al meteen verzekerd, want dochter Natasha, zoon Robin en schoonzoon Stief dragen ook elk hun steentje bij, elk in hun eigen vakgebied. Kom hieronder meer te weten over het team!

Geert & Ingrid:

De pater en mater familias, de zaakvoerders van Tuinaanleg Vrancken. Geert kennen we als een echte familieman, die de jongens steeds op de kleinste details wijst en erop toeziet dat het materiaal steeds netjes in orde is.

Ingrid is de drijvende kracht achter de organisatie, ze zorgt dat alle materialen tijdig besteld wordt en voor een stipte planning. Samen met haar dochter Natasha is zij het eerste contact van het bedrijf.

Natasha

Creatief talent Natasha neemt al het ontwerpwerk voor haar rekening. Originaliteit en prachtige ideeën zijn volledig haar ding, geen uitdaging is haar teveel. Daarnaast volgt ze mee de werven op zodat alle details tot in de puntjes uitgewerkt zijn. Net als haar vader Geert hecht ze veel belang aan orde en netheid!

Robin

De zoon des huizes is een echte machineman. Geen enkel machine heeft voor hem geheimen. Als je Robin niet terugvindt in de tuin, zal je hem zeker op het veld of in de weilanden vinden. Hij is naast tuinaanlegger ook een landbouwer in hart en nieren.

Stief & Jonathan

Wie Stief zegt, zegt uitstekende kennis van bomen en planten. De schoonzoon van Ingrid en Geert staat in voor het aanleggen van de tuinen, hoe groot of klein ze ook zijn. De begrippen hard werken en afwerken staan bovenaan op zijn lijstje.

Jonathan is samen met Stief de man met de meeste ervaring. Hij is multifunctioneel is en wordt zowel ingezet bij het onderhoud als de aanleg van de tuinen.

Mirco en Kevin:

Kevin spring int veld, geen werk is hem te veel. Je kan op hem rekenen en hij neemt geen blad voor de mond.

Mirco is het jongste veulen van Tuinaanleg Vrancken. Hij heeft een goed gevoel voor het bedienen van machines en het plaatsen van tegels.

Yoran:

Yoran is een stille jongeman die volop openbloeit. Momenteel gaat hij nog 2 dagen naar school en doet hij 3 dagen kennis en ervaring op binnen ons team. Voor onze grote beer is geen enkele klus te zwaar !