Over ons

TUINARCHITECTUUR

Bvba Tuinaanleg G Vrancken

Over ons - Welkom


Een mooie woning kan niet zonder een mooie tuin.

Die twee zijn voor elkaar gemaakt net zoals Geert en Ingrid. Samen hebben ze in 2005 Tuinaanleg Vrancken opgericht dat intussen is uitgebouwd tot een solide bedrijf met 8 werknemers en een uitgebreide klanten portfolio.

 


Geert en Ingrid zijn de drijvende kracht achter Tuinaanleg Vrancken. Ondertussen mogen ze ook hun kinderen verwelkomen in het bedrijf. Hun dochter "Natasha" Tuin- & landschapsarchitect, hun zoon "Robin" een echte machine expert en hun schoonzoon "Stief" een echte kei in het aanleggen van tuinen.


Daarmee is de toekomst van Tuinaanleg Vrancken dan ook verzekerd.


Ondernemers pur sang…


Ingrid droomde van jongs af aan om in de tuinbouwsector te werken en studeerde biotechniek. Geert was gefascineerd door landbouw en droomde van een eigen zaak. De twee geboren ondernemers startten in de jaren ’90 met een eigen tuincenter in Tildonk (Haacht). In 2005 verschoof de focus van de winkel naar tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud van privé- en bedrijfstuinen. Intussen is Tuinaanleg Vrancken een begrip in de regio en is Team Vrancken gekend voor hun gedrevenheid, hun kwaliteit, hun ecologische aanpak en hun ultramodern machinepark.

 

Van grasmaaiers tot tientonners…


Het uitgebreide machinepark is terecht het paradepaardje van Geert en Ingrid. Van de kleinste Bobcat tot de grootste tientonners, van de modernste maaiers en hakselaars tot imposante tractors… de vakmannen van Tuinaanleg Vrancken hebben een machinepark om U tegen te zeggen. Daardoor kunnen ze ook grotere werken aan zoals het snoeien en vellen van grote bomen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terrassen en opritten voor particulieren, bedrijven en openbare groenzones.

 

Waarvoor mag u Vrancken bellen?

  • TUINONTWERP: van klassieke Engelse tuinen tot strakke moderne tuinen
  • TUINAANLEG: van advies rond materialen tot het volledig aanplanten
  • TUINONDERHOUD: van wekelijks onderhoud tot periodieke snoeiwerken
  • BOOMKWEKERIJ: specifiek voor zeldzame en grotere bomen
  • KLINKERWERKEN │OPRITTEN │TERRASSEN: van betonklinkers tot terrastegels
  • WINTERDIENST: strooidienst permanentie (van 15 november tot 15 april)

 

Vanuit de centrale regio Haacht werkt Tuinaanleg Vrancken in de regio’s Vlaams-Brabant, Antwerpen-Mechelen, Brussel, Oost-Vlaanderen en Limburg.

Waarom kiezen voor Tuinaanleg Vrancken ?


Service met een Plus


Zoekt u een tuinfirma om uw volledige tuin aan te leggen of heeft u enkel een nieuwe oprit nodig? Vrancken komt zowel voor grote werken als voor kleine opdrachten. Bovendien brengen wij ook alle materialen en voorzieningen zelf mee zoals een stroomgroep en een waterreservoir.


Ontwerp


Een ontwerpopdracht  omvat een visie, wensen van de klant, omgeving en natuur.


Elk tuinplan wordt op maat gemaakt en sluit aan bij Uw manier van leven.Tuinaanleg


Tuinaanleg omvat vele aspecten, wij hebben steeds het juiste en geschoolde personeel voor elke tuinopdracht.


Tuinaanleg Vrancken heeft een gespecialiseerde ploeg voor constructiewerken, verhardingswerken, poorten, afsluitingen, groenaanleg, ... .

Onderhoud


Een mooie en verzorgde tuin vraagt heel wat onderhoud en de groene vingers van Tuinaanleg Vrancken nemen het graag van u over.


Enkel uw hagen scheren, een jaarlijkse snoeibeurt of een maandelijks of wekelijks tuinonderhoud?


Onze professionals houden uw tuin piekfijn in orde en werken steeds met professioneel materiaal.

Copyright  ©  All Rights Reserved

'); fbq('track', 'PageView'); })();